Baby- & kinderosteopathie

Baby’s en kinderen reageren zeer goed op de osteopathie en de kinesiologie. Via de 4 niveaus ga ik op zoek naar de oorzaak van hun klachten. Op structureel niveau kan het zijn dat ze een blokkade hebben van de nek of het bekken of dat er een vervorming van de schedel aanwezig is.

Op biochemisch niveau bekijk ik of de (fles)voeding geschikt is voor hen. Soms zijn hier ook kleine aanpassingen nodig. Op emotioneel-energetisch niveau bekijk ik of de vitaliteit en de kracht van de baby of het kind in orde is. Dit kan met zachte technieken behandeld en verbeterd worden.

Een moeder of vader merkt snel dat hun baby of kind niet in balans is. Bij baby’s vertaalt zich dat in huilbuien, krampjes, reflux, onrustig zijn,… Bij kinderen zien we vaker een slecht slaappatroon, sneller geïrriteerd zijn, niet meer willen eten,… Soms hebben kleine kinderen ook structurele klachten zoals hoofd- of rugpijn.

Vanaf het moment dat je als ouder het idee hebt dat je kind zich niet goed voelt, is dat een indicatie voor osteopathie of kinesiologie.

© 2015 Praktijk voor Osteopathie en Kinesiologie I Gilbert Decockstraat 2 I 8300 Knokke-Heist I Website by Procor | GDPR