Osteopathie

Ik combineer de osteopathie met kinesiologie. Via deze twee methodes kan ik snel en effectief bekijken op welk vlak iemand geblokkeerd zit. Dit kan op structureel vlak zijn. De meest bekende blokkades zijn deze van de wervelkolom of het bekken.

Het kan ook zijn dat iemand op biochemisch vlak geblokkeerd zit. Dit wil zeggen dat er een onevenwicht is in het stofwisselingsproces dat vaak met enkele voedingsaanpassingen kan verholpen worden. Het kan ook zijn dat onze energie te laag staat, waardoor we snel moe en futloos zijn. Ook bekijken we het emotionele niveau. Met gesprekstherapie en bepaalde technieken gaan we meer balans brengen.

Ook voor sporters is dit een manier om hun lichaam krachtiger te maken of preventief te werken aan hun vitaliteit.

De osteopathie en de kinesiologie laat zich fantastisch combineren om het beste resultaat te behalen naar gezondheid en vitaliteit. Via de osteopathie, de voedingscorrectie en emotionele ondersteuning trachten we de persoon terug helemaal in balans te brengen.

© 2015 Praktijk voor Osteopathie en Kinesiologie I Gilbert Decockstraat 2 I 8300 Knokke-Heist I Website by Procor | GDPR